Tiivissaumakatteet

Tiivissaumakatteet TopSafe Pro ja LiimaUltra

TopSafe Pro Linear – leveäsaumainen tiivissaumakate korosturaidalla

Tiivissaumakate on helppo, varma ja hillityn tyylikäs katevaihtoehto. Uutta luonnetta perinteisiin tiivissaumakatteisiin tuo Icopalin uutuus TopSafe Pro Linear. Leveäsaumaiseen Linear –värimallin tummemmalla sirotteella sävytetyt korostusraidat tekevät katon ilmeestä uudella tavalla linjakkaan.

Tiivissaumakate toimii visuaalisesti modernin talon hillittynä katteena ja yhtälailla piilopirtin ympäristöön sulautuvana kattomateriaalina. TopSafe Pro:n leveät saumat tekevät tiivissaumakatteesta entistäkin varmemman. Leveät limitykset ovat taatusti tiiviit ja suojaavat rakenteet tehokkaasti kosteudelta.

Icopalin tiivissaumakatteet TopSafe Pro ja LiimaUltra

Tiivissaumakate on nopea ja helppo tapa tehdä kestävä ja pitkäikäinen vesikate. Loiva harjakatto edellyttää Suomen oloissa ehdottoman tiiviitä saumoja, jotka syntyvät Icopalin tiivissaumakatteilla varmasti. Kermin reunoilla olevat lujat liimapinnat kiinnittävät kermit toisiinsa vedenpitävästi ja pysyvästi.

Icopalin tiivissaumakatteiden rakenne on tehty kestämään äärimmäisetkin lämpötilavaihtelut. Sitkeä ja joustava kumibitumiseos sekä vankka polyesterirunko myötäilevät talon rakenteiden liikkeitä repeämättä ja murtumatta.

Perinteinen LiimaUltra -tiivissaumakate on toimiva ratkaisu kun katon kaltevuus on vähintään 1:10. Jos harjakatto on tätä loivempi, leveäsaumainen TopSafe Pro tarjoaa pitävän suojan 1:20 kaltevuuteen asti.

TopSafe Pro -tiivissaumakatteet - leveämpi liimareuna

TopSafe Pro on tiivissaumakate kattojen, parvekkeiden ja terassien vedeneristykseen. Se soveltuu loiville harja- ja pulpettikatoille. TopSafe Pro:ssa on 500 mm leveä liimareuna, joka takaa tiiveyden loivemmillakin kattopinnoilla. Alapinnaltaan tuote on kauttaaltaan itseliimautuva. Katon
minimikaltevuuden tulee olla vähintään 1:20 joten TopSafe Pro soveltuu hieman loivemmille katoille kuin esimerkiksi LiimaUltra-tiivissaumakate jonka minimikaltevuus on 1:10.

TopSafe Pro -tiivissaumakatetta on saatavana hiilenharmaana ja huhtikuusta 2016 alkaen korostusraidoitetussa TopSafe Pro Linear -värissä.

LiimaUltra, perinteinen tiivissaumakate

LiimaUltra sulautuu tyylikkäästi maisemaan, sillä sen mattapintaiset värit on poimittu suoraan luonnosta. Valinnanvaraa löytyy jokaiseen taloon ja ympäristöön!

Joustavat tiivissaumakatteet taipuvat helposti vaikeisiinkin mutkiin ja jiireihin. Ne voidaan asentaa vanhan huopa- tai laattakaton päälle. Uudiskohteissa alustaksi käy pontattu lauta tai pontattu säänkestävä rakennuslevy. Katon kaltevuuden tulee olla vähintään 1:10.

Linear (TopSafe Pro)

Musta antrasiitti (TopSafe Pro ja LiimaUltra)

Hiilenharmaa (TopSafe Pro ja LiimaUltra)

Graniitinmusta (LiimaUltra)

Tiilenpunainen (LiimaUltra)

Metsänvihreä (LiimaUltra)