Bitumikattolaatat

Plano- ja PlanoPro-bitumikattolaatat

Icopalin kattolaatoissa on runsaasti väri- ja muotovaihtoehtoja

Bitumikattolaatta eli palahuopa on moneen mukautuva vesikate. Se soveltuu erityisen hyvin monimuotoisille katoille: taipuisana sillä saa toimivasti tiivistettyä myös jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat! Kattolaatta sopii moneen kohteeseen moderneista kivitaloista kesähuviloihin ja katoksiin.

Icopalin valikoimaan kuuluvat bitumikattolaatat:

  • Plano XL - uusi, suurikokoinen, linjakas laatta
  • Plano Pro - perinteisen näköinen, suojamuoviton laatta joka on nopea asentaa
  • Plano Tema - tummemmalla sirotteella varjostuskuvioitu perinteinen laattamalli
  • Plano Claro - graafinen muoto

Plano-kattolaatoilla kestävää tyylikkyyttä

Plano-kattolaatat ovat laadukkaita, kestäviä ja helposti asennettavia katteita näyttäville ja monimuotoisille katoille. Palahuopa soveltuu uudis- ja korjausrakentamiseen katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai jyrkempi. Liuskekivisirotepinta vaimentaa tehokkaasti ulkopuolelta tulevia ääniä. Valittavana on laaja valikoima ympäristöön sopivia värivaihtoehtoja sekä eri kuvio- ja muotovaihtoehtoja.

Plano XL

Uusi kattolaattamalli joka istuu kauniisti moneen kohteeseen! Plano XL -laattamallin suunnittelussa on huomioitu erityisesti tämän päivän talojen visuaaliset vaatimukset: linjakas Plano XL on perinteistä kattolaattaa suurempi, kuvioltaan selkeä ja yleisilmeeltään rauhallisen tyylikäs. Värivaihtoehtoja ovat musta antrasiitti ja harmaa graniitti. Laatan pintasirote on värjättyä liuskekiveä.

Bitumikattolaatat

PlanoPro - ammattimaista nopeutta laattakaton asentamiseen!

PlanoPro-bitumikattolaatoilla saat huopakaton helposti. PlanoPro on jopa 50% perinteistä kattolaattaa nopeampi asentaa. Malliltaan PlanoPro on perinteinen "käpylaatta".

PlanoPro:n erikoisuus on sen kiinnitystapa: PlanoPro -kattolaatoissa ei ole lainkaan irtirevittävää suojamuovia, vaan laatat voidaan asentaa suoraan pakkauksesta katolle. Laattojen liima sekä pakkaustapa on kehitetty sellaisiksi, etteivät laatat tartu pakkauksessa toisiinsa mutta kiinnittyvät katolla yhtä jämäkästi kuin perinteiset kattolaatat.

Nopeampi tapa asentaa, vähemmän jätettä

PlanoPro -kattolaattojen asennusidea on nerokkaan yksinkertainen: laatan takaosan tarttumaton pinta on pakkauksessa vasten toisen laatan liimapintaa, jolloin laatat irtoavat helposti toisistaan. Katolle asennettaessa liimapinta on laatan yläpinnalla, seuraavan laatan alle jäävässä osassa. Päälle tulevan laatan alapinta ottaa tiukasti liimaan kiinni ja varmistaa katteen vedenpitävyyden. PlanoPro -kattolaatat kiinnitetään alustaan huopakattonauloilla kuten perinteiset kattolaatat. PlanoPro:ta asennettaessa yksi aikaavievä vaihe jää kokonaan pois: laatoista ei tarvitse repiä irti erillistä suojamuovia. Tämä tuo huomattavaa säästöä asentamiseen käytettävässä ajassa etenkin silloin, kun kyseessä on pinta-alaltaan suuri katto tai katettavia rakennuksia on useita; PlanoPro -kattolaatta nopeuttaa asennusta jopa 50% perinteisiin kattolaattoihin verrattuna. Lisäksi työmaa säilyy siistimpänä ilman laattojen irtirevittyjä suojamuoveja ja samalla säästetään myös jätekustannuksissa.

Kattolaattojen malli- ja värivalikoima

Kattolaattojen sirote on luonnonmateriaalia joten kattohuovassa saattaa esiintyä lieviä värieroja eri tuotantoerissä.

Plano XL


Harmaa graniitti


Musta antrasiitti

PlanoPro


Grafiitinmusta


Hiilenharmaa


Luonnonruskea


Metsänvihreä


Tiilenpunainen

Plano Natur


Musta

Plano Tema


Karpalonpunainen


Tiilenpunainen


Luonnonruskea


Metsänvihreä

Plano Antik


Tiilenpunainen


Luonnonruskea


Metsänvihreä

Plano Claro


Tiilenpunainen


Luonnonruskea


Metsänvihreä


Merensininen